Inspiratie nodig?

Je kunt je oorbedels ook met een speciaal clipje aan bijvoorbeeld het kettinkje schakel hangen. Hier zie je een ronde hanger van halfedelsteen samen met de hanger web van edelstaal. Aan de andere kettinkjes zie je verschillende hangers extra small rond met gaatje midden: balletjes, glad en glitter.
Het kettinkje balletjes is hier gecombineerd met een lime bloemetje van geverfde agaat en twee hangers extra small van edelstaal; web en het bloemetje glad. Aan de oorringen extra large zie je de bloemetjes met een balletjes randje in maat small en onderaan de lime bloemetjes aan de medium oorringen in combinatie met de hangers extra small rond midden balletjes.
Hier zie je een aantal hangers van witte buffelhoorn, de eerste afbeelding is van de druppel dicht en de tweede van de druppel opengewerkt, beide aan de oorringen large. Als laatste de ellips aan medium oorringen met een ronde gehamerde hanger met gaatje midden van edelstaal in extra small.
De hangers ellips zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en materialen en zijn superleuk te combineren met de hangers extra small rond gaatje midden van edelstaal. Hier zie je ze van gelakte buffelhoorn in rozerood, kit en fuchsia.
De oorringen extra large combineren heel mooi met hangers die een gaatje in het midden hebben. Van boven naar beneden de web van edelstaal, het bloemetje van parelmoer uit de outlet en een mix van hangers extra small gaatje midden van parelmoer en edelstaal.
Hier zie je groene bloemetjes van geverfde agaat en ronde hangers met gaatje midden van gelakte buffelhoorn aqua. Onder zie je de ronde hangers extra small met gaatje midden van groene geverfde agaat samen met de ronde extra small balletjes gaatje midden van edelstaal en de ovale halfedelstenen van groene aventurijn.
Zoek je op blauw dan krijg je onder ander de ronde extra small hangers van geverfde agaat met gaatje midden, hier in combinatie met de hangers extra small glitter en balletjes van edelstaal, beide rond met gaatje midden. Maar ook de ovale opengewerkte hanger medium van donkerblauwe gelakte buffelhoorn uit de outlet en de ovale dichte hanger in jeansblauwe gelakte buffelhoorn.
Het kettinkje met echte zoetwaterparels is hier gecombineerd met een kettinkje in de closed for ever schakel van 50cm met een extra small hanger rond gaatje midden parelmoer en een hanger krans van edelstaal. Daarnaast de medium oorringen met de ellips hangers van parelmoer met een extra small hanger rond gaatje midden balletjes van edelstaal. Onder de oorringen extra large met extra small hangers rond gaatje midden balletjes en glitter van edelstaal en parelmoer.
Boven zie je de ellips van roze gelakte buffelhoorn met een gehamerd bloemetje extra small van edelstaal aan de oorringen medium. Daarnaast het kettinkje balletjes met een bloem van geverfde agaat en een hanger extra small balletjes rond gaatje midden en een bloem balletjes extra small van edelstaal. Onder de medium oorringen met roze ronde hangers small met gaatje midden van geverfde agaat in combinatie met de extra small hangers balletjes gaatje midden van edelstaal en daarnaast de large oorringen met ovale hangers van halfedelsteen in koraal kersenkwarts.
Winkelmand 0

Categoriën

Overig

Advies nodig?

Stuur een berichtje met daarin je vraag en bijvoorbeeld een foto van de outfit waar je oorbellen bij zoekt. Wij sturen je de volgende dag een aantal suggesties en komen samen met jou tot de beste match!